Bad Blue Boysi oglasili se o situaciji u Dinamu

Foto: fah

Navijačka skupina “Bad Blue Boys” oglasila se o turbulentnom stanju u Dinamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priopćenje Bad Blue Boysa prenosimo u cijelosti:

– Sada kad su svi akteri upoznali širu javnost sa svojim motivima u borbi za klub, valjda se očekuje i od nas da iznesemo svoj stav. Pa da 790. put od nadležnih tijela kluba zatražimo da pred Skupštinu stave prijedlog o izmjenama klupskog Statuta kojima bi se stalo na kraj lešinarenju nad Dinamom.

I onda bismo trebali očekivati da jedno duboko kompromitirano tijelo kluba kao što je Skupština, u interesu Dinama, izglasa promjene koje bi mu vratilo legitimitet. Da sva ta sila Mamićeve rodbine, kumova, vozača i satelita glasa u interesu kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po sastavu, odlukama koje su donosili i načinu na koji se u nju delegira to tijelo izgleda i funkcionira kao kartel i njegova svrha je prije svega da se zaštite privatni interesi nekolicine. Samim tim je nemoguća bilo kakva vrsta obrata koja uključuje neku drugačiju opciju od one koja uključuje interese neke druge grupacije.

> Antolić odgovorio na Mamićeve tvrdnje: ‘Dinamo ima sjedište u Zagrebu, Maksimirska 128, i to tako treba biti

Ovakav sustav uređenja kluba čedo je prije svega lokalne i državne politike koja uvijek pronađe svoj interes u održavanju ovakvog stanja. Godine prolaze, a svi se prave ludi i banaliziraju ovakav nakaradan ustroj kluba koji je već rezultirao brojnim aferama i malverzacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nakon smjene Antolića oglasio se Mamić: ‘Neki ljudi žele da braća Mamić nestanu’

Bez izmjena Statuta apsolutno ništa se neće promijeniti u upravljanju klubom. Sve one dobre, pozitivne stvari zasjenit će sramoćenja kojima svjedočimo ovih dana. I nove afere i pravosudni procesi koji slijede i koji će tek isplivati.

Kao što mi nemamo iluzije da će se problem riješiti iznutra, tako ni vlast u Gradu i državi ne bi trebala imati iluzije da će biti lišena svoje odgovornosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.