Bad Blue Boysi planiraju bojkotirati utakmicu protiv Slaven Belupa: ‘Ne postoji razlog za takav pravilnik’

Foto: fah

Dinamo se priprema za utakmicu sa Slaven Belupom. Nakon što je Dinamo ranije objavio da novim pravilnikom neće na navijačku tribinu pustiti maloljetnike bez pratnje ili pisanog dopuštenja roditelja ili skrbnika, Bad Blue Boysi su već najavili akcije kojima će odgovoriti na to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada će bojkotirati nedjeljnu utakmicu (od 15 sati) protiv Slaven Belupa na Maksimiru.

Evo što navode u priopćenju:

“S obzirom da uprava Kluba i dalje inzistira na provedbi pravilnika prema kojem postoje posebni uvjeti za prodaju ulaznica za našu tribinu navijačima mlađima od 18 godina, navijačka grupa Bad Blue Boys donijela je odluku da na sutrašnjoj utakmici protiv Slaven Belupa neće biti organiziranog dolaska i navijanja na našem Sjeveru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne postoji nikakav valjan razlog za ovakvo ponašanje Kluba, ono je bez sumnje usmjerena protiv naše grupe i iz tog razloga želimo poslati poruku svima da ova ucjena neće proći bez naše reakcije.

Apeliramo na sve one koji žele gledati utakmicu da na našoj tribini ne ističu obilježja grupe i da na taj način pokažu solidarnost prema našoj najmlađoj braći.

Ova odluka vrijedi za ovu utakmicu i o svim budućim akcijama i potezima grupe pravovremeno ćemo obavijestiti sve naše pripadnike i ostale navijače Dinama.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.