Bale kritizirao Mourinha, a portugalski trener samo od otkaza tijekom karijere zaradio oko 100 milijuna funti

Zagreb, 18.03.2021 - Uzvratna utakmica osmine finala Europske nogometne lige: Dinamo - Tottenham. Na slici trener Tottenhama Jose Mourinho i trener Dinama Damir Krznar. foto HINA/ Damir SENCAR/ ds

Nesuđeni Superligaš Tottenham pobijedio je Southampton bez Josea Mourinha, portugalskoj trenerskoj zvijezdi nešto ranije uručen je otkaz, koji se povezivao s tzv. Superligom, no kasnije se otkrilo kako to nema veze jedno s drugim. Jednostavno, Mourinho je otkaz dobio zbog loših rezultata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napokon je Tottenham nekoga pobijedio, a mediji u Engleskoj tvrde kako je odazak portugalskog stručnjaka djelovao blagotvorno na momčad, koju je vodio dosadašnji pomoćni trener Ryan Mason, a nogometaš londonske momčadi Velšanin Gareth Bale otvoreno je govorio o igri svog kluba.

Velšanin je indirektno prozvao i Mourinha…

“Mi smo veliki klub, moramo više napadati i to smo protiv Southamptona i napravili”, kazao je Bale, mnogi su to shvatili kao kritiku Mourinhu. Podsjetimo, Tottenham se trenutno nalazi na šestom mjestu ljestvice s osvojena 53 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Tottenham je sinoć u najavi utakmice stavio kako je trener i dalje Mourinho, no ova je pogreška ostala relativno nezamijećena u engleskim medijima.

Glede Mourinha, odlazak iz Tottenhama mu nije teško pao, naime, kako neki engleski mediji pišu portugalski stručnjak će dobiti oko 30 milijuna funti odštete jer je ugovor raskinut na njegovu štetu. Drugim riječima, od dosadašnjih otkaza u karijeri Mourinho je zaradio gotovo 100 milijuna funti.

Portugalski stručnjak je na klupi Tottenhama bio od studenog 2019. godine, a momčad je vodio na 86 utakmica. Slavio je 45 puta, poražen je u 24 navrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glede novog odredišta Jose Mourinha navodno je naizglednija opcija španjolska Valencija, koja je navodno pokazala veliki interes za Portugalca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.