Barcelona Atletico Madridu ponudila zanimljivu razmjenu igrača?

Foto: fah

Ove sezone posrnula Barcelona ponudila je izglednom španjolskom prvaku Atletico Madridu zanimljivu razmjenu igrača. Naime, španjolski mediji tvrde da su Katalonci madridskom klubu ponudili svog nogometaša i francuskog reprezentativca Antoinea Griezmanna i to u zamjenu za mladog Portugalca Joaa Felixa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, kako pišu ti isti španjolski mediji, konkretno El Larguero, nisu velike šanse da dođe do razmjene, predsjednik madridskog kluba Enrique Cerezo je u razgovoru za El Larguero jasno kazao kako takve šanse nisu velike, iako je i za njega Francuz sjajan igrač.

“Griezmann? Sjajan igrač i nadam se da će nekad ponovo zaigrati za nas. Međutim, ne vjerujem da ga se Barca riješiti. Svaki tim bi ga volio u svojim redovima”, rekao je Cerezo te je zatim prokomentirao šanse o odlasku Felixa iz Madrida.

“Mogućnost njegovog odlaska? Ne postoji! Treba mu vremena da se prilagodi i kada krene njegov uzlet, bit će jedan od najboljih na svijetu. Igrači nisu strojevi”, poručio je Cerezo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez obzira na izjavu Cereza Barcelona je spremna pustiti Griezmanna. Potvrdio je to i stručnjak za transfere Fabrizio Romano, a navodno je za Francuza zainteresiran PSG, pariški klub koji naveliko kupuje, a opet do naslova u Ligi prvaka ne može stići, barem zasad.

Međutim, francuski nogometaš ne želi u PSG i ako mora otići, radije bi karijeru nastavio u engleskoj Premier ligi.

Podsjetimo, Griezmann je u Barcelonu stigao 2019. godine iz Atletica za 120 milijuna eura, a ove je sezone u dresu ponosa Katalonije odigrao pedeset utakmica te je pritom zabio 19 golova i upisao 12 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Joao Felix je u Madrid stigao kao zamjenana Griezmanna. Pritom ga je Atletico Benfici platio 128 milijuna eura, a on je ove sezone zabio deset golova te je upisao šest asistencija u 39 nastupa za Atletico.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.