Barcelona objavila: Pique ih je spasio, igrat će za minimalnu plaću

Foto: fah

Barcelona je objavila da je samo dan prije prve utakmice nove sezone La Lige, koju otvara kod Real Sociedada, registrirala tri igrača od kojih su dvojica ljetne prinove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, da bi to mogla, netko se morao žrtvovati. Učinili su to zahvaljujući drastičnom smanjenju budžeta za plaće, u sklopu čijeg je rezanja morao otići Leo Messi. Najviše se za ovaj potez žrtvovao Gerard Pique.

“Registrirali smo Memphisa Depaya, Erica Garciju i Reya Manaja. To smo uspjeli zahvaljujući dogovoru s Gerardom Piqueom. Zamjenik kapetana Barcelone pristao je na značajno smanjenje plaće. Trener Ronald Koeman tako na raspolaganju ima sve igrače za nedjeljnu utakmicu prvog kola”, priopćili su iz Barcelone pa dodali:

“Nastavljamo pregovore sa Sergiom Busquetsom i Jordijem Albom kako bismo i s ovom dvojicom kapetana postigli dogovor o prilagodbi njihovih plaća situaciji u kojoj se klub nalazi. U tom pogledu moramo naglasiti da su oba igrača potpuno spremna na ustupke.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On će imati minimalnu plaću, a zauzvrat će dobiti produžetak suradnje za još jednu godinu (do 2025.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.