Bjelica: “Očekujem borbeni Osijek i pobjedu protiv Rijeke”

bjelica
Foto: fah

U derbiju 5. kola domaćeg nogometnog prvenstva u nedjelju se sastaju Osijek i Rijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obje momčadi ulaze u susret nakon europskih dvoboja. Osijek je ostao bez doigravanja u Konferecijskog ligi nakon ispadanja od CSKA, dok su gosti iz Rijeke uspješno preskočili škotski Hibernian i u play-offu Konferencijske lige izborili su ogled s grčkim PAOK-om.

Osijek predvodi ljestvicu 1. HNL-a s deset bodova, dok su Riječani drugi sa sedam, ali uz utakmicu manje. Po sedam bodova imaju i Dinamo, Hajduk te Lokomotiva.

– Igramo protiv jedne jako dobre ekipe koja je isto jako dobro ušla u sezonu, u Europi su bili dosta uspješni, na tome im čestitamo. Očekujemo još jednu našu dobru utakmicu, pred našim navijačima, naravno da se nadamo pobjedi. Ova utakmica protiv CSKA je donijela, osim rezultata puno dobrih stvari u našoj igri. Stvarno smo vidjeli jedan Osijek vrlo borben i vrlo angažiran, vrlo discipliniran koji protivniku jako malo daje i to očekujem i u nedjelju protiv Rijeke, izjavio je trener Osijeka Nenad Bjelica najavljujući nedjeljni derbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka je dosta konkretna u napadačkom dijelu.

– Rezultati sve govore o njima. Igrači koji su došli otpočetka su pokazali jako dobro lice tako da će trebati biti jako oprezan. Mi očekujemo od naše ekipe da bude na vrhunskom nivou jer su onda šanse za pobjedu najveće, rekao je strateg Osijeka te dodao kako očekuje podršku s tribina.

– Nadamo se potpori navijača. Igra prvi protiv drugog na tablici, i ako to nije najbolja pozivnica za doći na utakmicu onda ne znam što će biti. U ovom trenutku momčad ne dobiva ono što ulaže na terenu jer izvući samo jednu pobjedu i dva remija iz utakmica u kojima smo imali 20 i više udaraca prema golu u odnosu na jedan suparnika je rijetkost. Ali ovu fazu treba prihvatiti i samo radom možemo izaći iz nje, zaključio je Bjelica, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.