Bayern dao rekordan iznos za fenomena iz HNL-a

Foto: Twitter

16-godišnji Lovro Zvonarek iz Slaven Belupa potpisao je za Bayern nakon što je prošao liječnički pregled u Münchenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za klub iz Koprivnice to znači oko dva milijuna eura odštete fiksno, ali ispune li se bonusi iz ugovora, cifra može narasti do čak 5 milijuna eura, čime bi Zvonarek postao jedan od najskupljih tinejdžera u povijesti HNL-a.

“Bayern je jedan od najvećih i najuspješnijih klubova svijeta. Igrati ovdje, nositi taj dres… To me čini ponosnim, ali me i tjera da i dalje radim na sebi svakodnevno”, rekao je Zvonarek nakon potpisa ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.