Zvijezde u subotu igraju u Popovači za dječji vrtić Petrinjčica

Zvijezde Hrvatske 03 nastavljaju svoju misiju, ovaj put u Popovači. Tamo će se u subotu u 17 sati na Gradskom stadionu u sklopu Voloderskih večeri održati humanitarna utakmica za dogradnju dječjeg vrtića Petrinjčica iz Petrinje. Taj je vrtić stradao u potresu, a u njegovoj obnovi dogodili su se određeni propusti pa vrtić treba žurnu pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Pozivamo sve koji će biti u prilici da navrate na stadion u Popovači, vidjet će lijepu utakmicu i mnoga poznata imena na terenu. Nabrojat ću samo neka imena – Niko Kranjčar, Marko Viduka, Goran Vlaović, Robert Špehar, glumac Slaven Knezović Grof, pjevač Amir Kazić Leo, mađioničar Luka Vidović, Boris Živković, Mario Stanić, Goran Jurić, Stjepan Tomas, Nenad Pralija, Vladimir Balić, Marko Babić, te još mnogo poznatih imena. Izbornik Humanih zvijezda Hrvatske 03 je Ivica Grnja, pišu Sportske novosti.

– Utakmica u Popovači bit će 132. na kojoj ćemo nastupiti, iz nas su brojna velika, ali i prekrasna iskustva – kazao nam je Miro Bičanić, predsjednik Udruge.

Svi oni koji neće biti u prilici svojim dolaskom podržati ovu lijepu humanitarnu akciju mogu se u nju uključiti izravnom uplatom na sljedeći račun: HR28 2390 0011 5001 9806 9 (s naznakom za dogradnju Dječjeg vrtića Petrinjčica)
Model: HR68, Poziv na broj 7765 – OIB
SWIFT: HPBZHR2X

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.