VIDEO: Bayern je prošao u polufinale LP-a, Mandžukić zabio!

Pep Guardiola dvojio je hoće li Mario Mandžukić krenuti u početnom sastavu Bayerna u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka. Odlučio je poslati ga na travnjak od 1. minute protiv Manchester Uniteda, a hrvatski reprezentativac mu je ‘vratio’ na najbolji mogući način – golom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern je pobijedio 3-1 i prošao u polufinale, ali rezultat je varljiv jer sugerira da Bavarci nisu imali težak posao. Naime, u 57. minuti je prekrasan gol s 20-ak metara zabio Evra i šokirao Allianz Arenu i 70-ak tisuća navijača.

No nisu prošle niti dvije minute, a Mandžo je izjednačio! Kroos je nabacio sa strane, Mandžukić je preduhitrio suparničkog braniča i trzajem glavom sa sedam metara pogodio mrežu. Bio mu je to treći gol u Ligi prvaka ove sezone, a ima i tri asistencije.

Do kraja susreta su još golove dali Müller u 68. i Robben u 76. minuti. Bayern je tako prošao s ukupnih 4-2 jer je na Old Traffordu bilo 1-1, a i tada je Mario sudjelovao u jedinom golu i to asistencijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj utakmici večeri Atletico Madrid je svladao Barcelonu 1-0 i prošao dalje s ukupnih 2-1. Ždrijeb je u petak, a osim Bayerna i Atletica, svoje ime u kuglicama imat će još Real Madrid i Chelsea.

OVDJE pogledajte sve golove s utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.