Bayern uvjerljiv, Union Berlin četvrti, Kramarićev Hoffenheim vodio pa izgubio

epa08962953 Hoffenheim's Andrej Kramaric (R) celebrates scoring the third goal with his team during the German Bundesliga soccer match between TSG 1899 Hoffenheim and 1. FC Cologne in Sinsheim, Germany, 24 January 2021. EPA/RONALD WITTEK CONDITIONS - ATTENTION: The DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video.

Nogometaši Uniona iz Berlina probili su se na četvrto mjesto ljestvice njemačkog prvenstva 2-1 (1-1) domaćom pobjedom protiv Hoffenheima u susretu 19. kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četvrti Union sada ima 31 bod, kao i treći Hoffenheim.

Hrvatski reprezentativni napadač Andrej Kramarić odigrao je čitav susret za Hoffenheim.

Čitavu utakmicu za RB Leipzig, koji je kao gost svladao Stuttgart sa 2-0 (1-0), odigrao je Joško Gvardiol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RB Leipzig je stigao na sedmo mjesto sa 28 bodova, dok je Stuttgart, kod kojega Borna Sosa nije konkurirao za nastup, ostao 15. sa 18 bodova.

Bayern, kod kojega zbog ozljede u kadru nije bilo Josipa Stanišića, uvjerljivo je sa 4-0 (2-0) kao gost bio bolji od Kolna. Trostruki strijelac za Bavarce bio je Lewandowski (9, 62, 74), a jedan gol je postigao Tolisso (25).

Bayern je ovom pobjedom stigao do 46 bodova, šest više od druge Borussije Dortmund koja je još u petak sa 5-1 svladala Freiburg, dok je Koln osmi sa 28 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.