BBB i Torcida uglas skandirali “Vukovar”, navijači Hajduka razvili veliki transparent posvećen Gradu heroju i Škabrnji

Foto: snimka zaslona Arena Sport

Dinamo i Hajduk na Maksimiru igraju derbi 16. kola HNL-a, a sve je posvećeno Vukovaru, ali i Škabrnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je počela minutom šutnje u čast Vukovaru i žrtvama stradalim u Domovinskom ratu.

Nakon toga Bad Blue Boysi i Torcida su se potpuno ujedinjeno skandirali “Vukovar! Vukovar!”.

Prvi je udarac izveo je Ivan Lukić Zolja, ratni veteran, sportski direktor HNK Vukovara 1991. On je inače i veliki prijatelj kapetana Hrvatske Luke Modrića, a četiri je puta ranjavan u Domovinskom ratu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebna je bila gesta Torcide u 54. minuti. kad su razvili veliki transparent posvećen Vukovaru i Škabrnji.

Inače, Dinamo ovu utakmicu igra u dresu posvećenom gradu heroju koji na rukavu ima zlatnom bojom otisnut vukovarski vodotoranj. Nakon utakmice dresovi će biti prodani na aukciji, a novac će biti doniran u humanitarne svrhe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.