BBB uoči nastavka sezone mobiliziraju navijače

Foto: fah

Nakon akcije “Ustanite purgeri” u kojoj su Bad Blue Boysi (BBB) pokušali mobilizirati sve navijače za posljednju utakmicu jesenskog dijela sezone koja se igrala protiv Hajduka, sada slijedi nova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dijeli nas 48 sati do nastavka sezone u kojoj smo nakon gotovo dva desetljeća ‘prezimili’ iza najvećeg rivala. Kao što je već više puta rečeno, ova sezona je iz više razloga prekretnica za klub i grupu”, naveli su na početku.

Naravno, cilj je da Dinamo prestigne Hajduk.

“Malo kada u prošlosti su tribine nosile toliki značaj za klub i igrale toliku ulogu kao danas i sada su svi, ne samo oni koji su uvijek tu i kojima ovakvi pozivi ne trebaju, na ispitu vjernosti i zrelosti”, dodali su navijači zagrebačkog kluba i podsjetili kako je Hajduk prvi sa sedam bodova više od Dinama koji pak ima dvije odigrane utakmice manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi “zaostatak” odradit će baš u utorak a BBB žele da se navijačka podrška nastavi i u idućim kolima. “Sjever je spreman na sve što je pred klubom u sljedećih nekoliko mjeseci, a već od utorka i dalje u nastavku sezone je i pred svima drugima da svoju vjernost i ljubav prema klubu dokazuju na tribinama”, navode.

Ističu kako nije važan dolazak samo na Maksimir već na sve tribine stadiona na kojima će Dinamo igrati ostatak sezone. “Krenimo od utorka i nastavimo dalje kroz sezonu navijački i složno po ono što nam pripada! Svi na sjever! Svi na Maksimir”, zaključili su Bad Blue Boysi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.