Real u ludoj utakmici preokrenuo 0:2 i slavio golom u 99. minuti!

epa11094823 Betis' midfielder Marc Roca (L) duels for the ball with Barcelona's midfielder Frenkie De Jong (R) during the Spanish LaLiga soccer match between Real Betis and FC Barcelona in Seville, Spain, 21 January 2024. EPA/Raul Caro

U susretu 21. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid je pobijedio “fenjeraša” Almeriju s 3-2 nakon što je gubio 0-2 nakon prvog poluvremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid i Almerija su odigrali sjajnu utakmicu s pet golova i nizom prilika, a pobjednički gol domaćin je zabio u devetoj minuti nadoknade. Međutim, nakon utakmice bit će mnogo povika na suđenje. U naslovnoj ulozi bio je VAR, a gosti su nakon susreta bili ogorčeni.

– Odigrali smo sjajnu utakmicu. Međutim, netko je odlučio da danas ovdje ne možemo pobijediti, kazao je nakon utakmice gostujući igrač Marc Pubill na DAZN-u.

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić nije nastupio za “Kraljevski klub”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je ovom pobjedom preuzeo vodstvo na ljestvici s 51 bodom, a dva boda manje ima Girona. Almeria je posljednja sa šest bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.