Berlusconi s 83 godine gradi veliku priču: U Monzu dovodi Ibrahimovića i Kaku?

Foto: fah

Bivši gazda Milana, sada već s 83 godine na leđima, Silvio Berlusconi, vodi Monzu, no, i dalje je njegova ”prva ljubav” Milan. Naime, Berlusconi je to pokazao činjenicom da namjerava u Monzu dovesti nogometni dvojac koji je igrao ili još uvijek igra za milanski klub. U Monzi Berlusconiju pomaže Adriano Gallaini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Berlusconi se očito sprema uvesti Monzu u elitni razred talijanskog nogometa te je svjestan da će morati izdvojiti za takav podvig i podosta novaca kako bi se dovela pojačanja. Berlusconi očito želi i da sve bude marketinški uspješno izvedeno. Navodno je odlučio angažirati Zlatana Ibrahimovića, inače 38-godišnjeg napadača Milana, koji je nezadovoljan u tom klubu. Berlusconi navodno želi dovesti nekoć jednu od najvećih zvijezda tog kluba, Brazilca Kaku, koji se već ranije umirovio.

“Kaka neko vrijeme ne igra, a Zlatanu istječe ugovor s Milanom tako… Sve je moguće! To su čudesni igrači i silno su vezani za mene”, priznao je Berlusconi koji, kako smo već spomenuli, ima 83 godine.

Podsjetimo, Monzu trenira bivši igrač Milana Cristian Brocchi, Galliani obnaša funkciju direktora, a stopera igra Gabriel Paletta, 34-godišnjak koji je igrao u Milanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.