Bijesni gradonačelnik sebe imenovao trenerom

Foto: fah

Gradonačelnik bugarskog grada Simitlija toliko se razbjesnio slabim rezultatima lokalnog drugoligaškog kluba da je sam sebe postavio za – trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradonačelnik Simitlija Apostol Apostolov učinio je nesvakidašnji potez i zbog činjenice da je grad najveći sponzor kluba Septemvrija, a pritom je priznao da će biti samo ‘kratko na klupi’.

“Zadnji rezultati, ali i igra koju pokazuje Septemvri je uvreda za navijače i sve građane. Sve je postalo vrlo neozbiljno i osjetio sam potrebu da nešto učinim”, kazao je Apostolov, koji ipak nije nogometni laik, budući da je svojevremeno sudio i Prvoj Bugarskoj ligi.

Gradonačelnik će tako sjediti na klupi na domaćoj utakmici protiv drugoplasirane momčadi Lokomotiv Gorna Orjahovica, a možda i dokraja prvenstva. Simitli nikad nije bio u Prvoj ligi, trenutno je jedanaesti u Drugoj ligi, a najveći uspjeh kluba je plasman u polufinale Kupa 2012. kada su u četvrtfinalu izbacili CSKA iz Sofije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.