Bild otkriva zbog čega je pukao odnos između Kovača i Boatenga

epa07263208 Bayern Munich's head coach Nico Kovac (R) leads a practice session during a winter training camp at the Aspire Academy in Doha, Qatar, 05 January 2019. Bayern Munich holds the training camp until 10 January 2019. On the left defender Jerome Boateng is seen. EPA/Noushad Thekkayil

Niko Kovač u svojoj prvoj sezoni na klupi Bayerna osvojio je dvostruku krunu, u Bundesligi i DFB Pokalu. Sport Bild danas piše o tome kako je došlo do pucanja odnosa između Kovača i njemačkog reprezentativca Jeromea Boatenga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njega je htio kupiti PSG, no navodno je tada Kovač stavio veto na njegovu prodaju jer je htio imati tri centralna stopera.

Navodno je sve puklo u listopadu prošle godine, kad je Boateng nakon utakmice koju je proveo na klupi bio kritiziran.

Posebno je nove probleme donijela finalna utakmica DFB Pokala između Bayerna i Leipziga u Berlinu, Boateng je bio frustriran što ga Kovač nije stavio u početnu postavu u njegovom rodnom gradu, a kasnije je odustao od njegovog uvođenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kao prijatelj savjetovao bih mu odlazak iz kluba. Potreban mu je novi izazov, u ovoj momčadi djeluje kao strano tijelo”, poručio je Bayernov predsjednik Uli Hoeness.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.