Bilić Englezima poručio tko bi im trebao biti kandidat za kapetana

Foto: snimka zaslona

Iako Slaven Bilić radi u Kini veliku pozornost posvećuje europskom nogometu i ligama u kojima je radio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U razgovoru za The Sun govorio je posebno o jednom engleskom reprezentativcu: “Ne vidim boljeg kandidata od Declana Ricea za engleskog kapetana u budućnosti. On je vođa, već je bio kapetan u velikom klubu i to mu je dodatan poticaj. On želi nove izazove, to mu je u prirodi. Ako nastavi napredovati, začudio bih se da ne postane kapetan engleske reprezentacije.”

“Lagao bih kad bih rekao da sam znao da će biti tako dobar, ali njemu je samo nebo granica. Bio je talent kad sam ga vodio, ali je bio jako zreo. Zna slušati, biti produžena ruka na terenu. Dali smo mu najprije nekoliko minuta u zadnjoj utakmici sezone pa je otišao s nama na pripreme. Trebao nam je veznjak, imali smo ozljeda. Vrlo brzo smo vidjeli da je sjajan na lopti, ima odličnu dugu loptu. Kontrolirao je čitavu utakmicu. Danas juri po cijelom terenu i uvijek pokaže nešto novo i nešto bolje”, zaključio je bivši hrvatski izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.