Pogledajte sva tri gola Talijana protiv nemoćne Turske na startu Eura

Foto: fah

Kako smo već pisali talijanska nogometna reprezentacija deklasirala je nemoćnu Tursku na startu Europskog prventva, u utakmici koja je igrana u Rimu, na Olimpicu. Bilo je 3:0 za Talijane, koji su cijelu utakmicu dominirali te su propustili veliki broj prilika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijani su usprkos velikoj nadmoći do vodstva došli tek u 53. minuti, kada je Berardi loptu ubacio u sredinu, a nespretno je reagirao Malih Demiral te je pogodio vlastitu mrežu. Novi gol u mreži Turske došao je u 66. minuti. Ciro Immobile je dobro pratio akciju te je zabio za 2:0. Posve zasluženo, a tada su Turci izgledali kao grogirani, više se čak ni branili nisu onako grčevito, tako da je treći pogodak realan razvoj događaja. Konačni rezultat postignut je u 79. minuti susreta. Immobile je ovog puta uposlio Lorenza Insignea, a ovaj je u svom stilu pogodio za 3:0.

Talijani su ovom pobjedom, a nadasve igrom, jasno pokazali da će biti ozbiljni konkurenti za ozbiljan rezultat na Europskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.