Bilić o Krovinoviću: On je ‘karik’, igrač koji može promijeniti sliku momčadi

Foto: snimka zaslona

Jučer je Filip Krovinović potpisao za Hajduk tri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo bi moglo ispasti jako dobro i za Filipa i za Hajduk. Nije ostavio veliki trag u HNL-u, rano je otišao. U Hajduku se u zadnje vrijeme očito nešto dobro događa, a Filip je igrač koji je najbolji baš kada igra u dobroj momčadi. Koliko čujem, stalno se spominje kako Hajduku nedostaje baš igrač takvog profila u sredini terena. Filip je igrač koji svakog svog suigrača čini boljim, koji voli loptu, kontrolu posjeda, ali onog konkretnog prije posljednje trećine. Plemenit je igrač, lucidan, znalac koji ima i dubinsku loptu, motoričan, dosta trči. Filip je klasno pojačanje za Hajduk. On je ‘karik’, igrač koji može promijeniti sliku momčadi”, rekao je Slaven Bilić za Slobodnu Dalmaciju.

“Igrač je koji može promijeniti igru, dovesti kvalitetnu loptu do Livaje i ostalih igrača u ofenzivi. Nemojmo zaboraviti, to je igrač koji je gotovo iz ničega došao do Benfice, na prag reprezentacije, što je strašno. Onda ga je dohvatila teška ozljeda. Vratio se kod nas pa preko Nottingham Foresta, koji ga je, to jako dobro znam, htio zadržati. Jako je motiviran, gladan da se dokaže i u Hajduku. Hajdukovac je, Hajduk vidi kao svoju šansu. Ovo bi mogla ispasti jako lijepa priča. On nema negativnih strana. Nije glumatalo, timski je igrač. Navijači će ga voljeti. Nema što izgubiti u Splitu, a može puno dobiti, kako on tako i Hajduk”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.