Bilić se vraća u Europu i preuzima turskog velikana?

Foto: snimka zaslona

Brojni turski mediji danas prenose kako Slaven Bilić napušta Kinu i vraća se u Europu preuzeti turskog velikana Fenerbahče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši hrvatski izbornik trenutno vodi kineski Beijing Guoan, ali Turci javljaju kako Bilić želi povratak u Europu i kako odlazi iz Kine u siječnju. To bi značilo da je u Kini proveo godinu dana te zaradio prema procjenama oko pet milijuna eura.

Beijing Guoan vodio je u 17 utakmica. Ostvario je osam pobjeda, tri remija i šest poraza uz gol-razliku 24:22. Ono što je zanimljivo, Bilić je dvije sezone vodio ljutitog rivala Bešiktaš, a otišao je nakon što nije uspio osvojiti naslov dvije godine za redom.

U Fenerbahčeu će imati zadatak probuditi momčad koja je tek šesta ove sezone, ispali su iz Europske lige te će igrati Konferencijsku ligu. Turski mediji ističu kako se Bilić načelno dogovorio sa žuto-plavim, te je već pratio utakmice kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S čelnicima Fenerbahčea već je dogovorio godišnju plaću u iznosu od 2,9 milijuna eura. Ako se ostvare nagađanja, bivši izbornik svoj debi trebao bi imati već 10. siječnja.

U trenerskoj karijeri bivši je igrač i izbornik Vatrenih vodio Hajduk, mladu reprezentaciju Hrvatske, moskovski Lokomotiv, West Ham, Al-Ittihad te West Bromwich Albion, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.