Bišćan objavio popis mladih Vatrenih

Foto: fah

Izbornik U-21 hrvatske reprezentacije Igor Bišćan objavio je popis za kvalifikacijske utakmice s Azerbajdžanom i Finskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatsku U-21 reprezentaciju u rujnu očekuju dvije utakmice u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2023. godine, a Igor Bišćan za rujanske utakmice uputio je pozive dvadesetčetvorici igrača. Na popisu se nalaze igrači Bayerna i Borussije Dortmund Josip Stanišić i Marco Pašalić.

– Sa stožerom se već neko vrijeme pripremam za novi kvalifikacijski ciklus u punom smo radnom pogonu, pratimo naše mlade igrače i analiziramo protivnike u skupini. Iza nas je jedan uzbudljiv i neizvjestan ciklus tijekom kojeg smo uspjeli ostvariti najveći uspjeh hrvatske mlade reprezentacije na Europskom prvenstvu. Uz to, nekolicina igrača već sudjeluje u A reprezentaciji, što nam je najvažniji cilj. Pred nama je stvaranje praktički nove momčadi, uz nekoliko igrača iz prethodne generacije. Priključuje nam se dosta talentiranih igrača iz domaće lige, ali i dečki iz dijaspore, također s velikim potencijalom, pa vjerujem da je pred nama još jedan uspješan ciklus, rekao je je Bišćan.

Popis igrača:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratari: Dominik Kotarski (Gorica), Ivor Pandur (Verona), Nikola Čavlina (Dinamo)

Braniči: Boško Šutalo (Atalanta), David Čolina (Hajduk), Mario Vušković (Hajduk), Bartol Franjić (Dinamo), Krešimir Krizmanić (Gorica), Nikola Soldo (Lokomotiva), Josip Stanišić (Bayern), Josip Šutalo (Dinamo)

Vezni: Martin Baturina (Dinamo), Marko Bulat (Dinamo), Denis Bušnja (Rijeka), Lukas Kačavenda (Lokomotiva), Adrian Liber (Rijeka), Jurica Pršir (Gorica), Luka Sučić (RB Salzburg)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadači: Ivan Dolček (Hajduk), Antonio Marin (Šibenik), Stipe Biuk (Hajduk), Marco Pašalić (Borussia Dortmund), Roko Šimić (RB Salzburg), Marin Ljubičić (Hajduk)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.