Bišćan: Pozivam navijače na proslavu naslova

Foto: fah

Nogometaši Dinama slavili su na Rujevici 2:1 protiv Rijeke u pretposljednjem kolu SuperSport HNL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bilo je lijepo, zanimljivo i uzbudljivo, gledali smo dobar nogomet. Obje ekipe su bile raspoložene za igru, na kraju sam jako sretan i zadovoljan pobjedom i igrom svoje momčadi, rekao je trener Dinama Igor Bišćan.

Dinamo je ranije osigurao naslov prvaka, a u posljednjem kolu dočekuje Goricu. Strateg Modrih pozvao je navijače da dođu na Maksimir i zajednički proslave titulu.

– U utakmici koja nam nije previše značila pokazali smo da smo karakterno jako dobri, da smo ozbiljni. Pobijedili smo uvijek nezgodnu Rijeku na teškom gostovanju. Mislim da smo bili bolji i da smo zasluženo pobijedili. Čestitam svojim dečkima i pozivam sve navijače da dođu na zadnju utakmicu i proslave s nama još jedan naslov prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamov bek Sadegh Moharrami postigao je prvi pogodak u seniorskoj karijeri.

– To je bilo baš simpatično, vidjelo se po reakciji igrača koliko to znači svima nama. U svlačionici su dečki to proslavili s posebnim žarom, to je još jedan detalj koji je uljepšao pobjedu.

Čestitao je Bišćan Rijeci, ali i nogometašima Gorice protiv kojih će zaključiti sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Čestitam i Rijeci na fenomenalnoj sezoni, posebno ovom drugom dijelu. Promjenom trenera su postigli jako vrijedne rezultate, izborili Europu. Čestitam i Gorici koja je napravila veliki podvig ostavši u ligi, tako da i oni imaju razloga za slaviti.

Jakirović: Napravili smo veliki posao

Trener Rijeke Sergej Jakirović unatoč porazu nije bio nezadovoljan.

– Čestitam svima u klubu i svim navijačima na prekrasnoj polusezoni. Napravili smo veliki posao, došli do 48 bodova, nije bilo nimalo jednostavno. Generalno mogu biti zadovoljan, posebno prvih 30 minuta utakmice. Dinamo je poslije zagospodario do kraja poluvremena, na kraju smo dobili gol iz naše pogreške, a Dinamo to ne oprašta, rekao je Jakirović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Trebalo nam je malo više hrabrosti i malo više odlučnosti, ali tu je i Dinamova kvaliteta i moramo im čestitati na pobjedi, dodao je.

Rijeku za kraj sezone čeka derbi u Gradskom vrtu i susret s Osijekom za prestiž i za treće mjesto.

– Da osvojimo treće mjesto treba nam pobjeda, neće biti nimalo jednostavno, ali igrat ćemo rasterećeno, treba odigrati hrabro, da se ne bojimo i nadam se da će tako i biti, rekao je trener Rijeke, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.