Bišćan: Rezultat nije najpopularniji, ali nismo u lošijoj poziciji

igor bišćan
Foto: HNS

Izbornik hrvatske U-21 reprezentacije Igor Bišćan komentirao je remi s Austrijom u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to tvrda utakmica s malo prilika kojom su mladi Vatreni prekinuli niz od šest pobjeda.

– Tvrdo i žilavo. Dosta organizirano s jedne i druge strane, momčadi su došle s jasnim planom. Mislim da je Austrija pokazala da je ozbiljna momčad. Utakmica je bila natjecateljska, nije bilo baš previše ljepote u njoj do sredine drugog poluvremena i onda kad se činilo da smo blizu gola, da smo se dovoljno nametnuli da stvorimo još koju šansu, činilo se da je gol blizu, dogodio se crveni karton i na kraju smo morali čuvati taj rezultat, koji je takav kakav je, nije najpopularniji, ali s tim bodom smo se stavili u poziciju i ne toliko lošiju u kakvoj smo bili prije ove utakmice jer je Austrija ostala u igri. U idućoj utakmici će biti motivirani da pobijede Norvešku, a mi mi imamo na domaćem terenu Finsku i vjerujemo da smo u stanju pobijediti tu utakmicu i onda bi opet, u nekakvom zbroju, nakon osam utakmica imali dobru situaciju. Sve u svemu, nismo najzadovoljniji jer nismo pobijedili i nastavili taj niz, ali treba čestitati dečkima, ja sam zadovoljan, jer smo odigrali ozbiljnu utakmicu.

U sljedećem dvoboju, 29. ožujka, Hrvatska će ponovno u Varaždinu igrati protiv Finske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Teško je procijeniti kako će igrati Finska, no oni će neopterećeni rezultatom biti otvoreniji za igru, a i mi ćemo biti drugačije postavljeni. Bit će zanimljivo. Finskoj ne smijemo ništa dopustiti, no mi smo čvrsti i u stanju prilagoditi se, kao danas, kada nije trebalo nikamo juriti. Vjerujem da će dečki, koji su dobra momčad, pobijediti Finsku i približiti se našem glavnom cilju, zaključio je Bišćan.

Mladi “Vatreni” vode na ljestvici sa 19 bodova, Norveška ima četiri boda manje i utakmicu manje, dok je Austrija treća sa 13 bodova i susretom više, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.