Bišćan: Volio bih da je Petković sebičniji

Foto: fah

U derbi utakmici 33. kola HNL-a nogometaši Osijeka i Dinama su, u utakmici s malim brojem pravih prilika, odigrali bez pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Čvrsta utakmica, dosta tempa, posebno prvo poluvrijeme je bilo dosta živosti s obje strane i kvalitetnih stvari. Što se nas tiče, nismo dobili ono po što smo došli, to je pobjeda i tri boda. Pokušavali smo, cijelu smo utakmicu imali kontrolu i dominirali, ali nismo uspjeli ništa pretvoriti u pogodak. Na kraju 0:0, ali mislim da je utakmica bila dosta dobra s obje strane. Čestitam Osijeku na čvrstoj, pravoj natjecateljskoj utakmici. Toliko je ljudi došlo, nisu vidjeli golove, ali bilo je dosta toga za vidjeti danas ovdje, rekao je trener Dinama Igor Bišćan za HRT nakon susreta u Gradskom vrtu.

Što je nedostajalo njegovoj momčadi da dođe do sva tri boda u Osijeku?

– Nedostajao je trenutak individualne kvalitete u toj zadnjoj trećini i možda još malo mirnoće. Imali smo dovoljno situacija da pripremimo kvalitetnije. Imali smo dvije-tri dobre prilike, ali nismo uspjeli više od toga. Igrali smo dobro, kako trebamo igrati, težili smo tome, to nam je donijelo dominaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O promjenama u sastavu i Bruni Petkoviću koji je nakon dva mjeseca počeo utakmicu:

– Igrali su Petković i Bulat koji dosad nisu igrali, igrao je i Bočkaj. Dečki su dobro iskoristili minutažu i pratili ritam igre. Topić je dobio minutažu… Bilo je tu dosta dobrih stvari. Zadovoljan sam s igrom Petkovića. Nije lako nakon tako duge pauze ući u utakmicu. Volio bih da je malo egoističan i sebičniji u šesnaestercu i oko njega, da neke situacije pokuša sam riješiti, ali mislim da je dobro odigrao i da je na dobrom tragu da digne formu i da će biti sve bolji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.