Biserka Petrović ogorčena zbog djevojke u čijem automobilu je poginuo Dražen: Nije čak ni sa Hilal u kontaktu

Foto: fah

I 24 godine nakon smrti hrvatske košarkaške legende Dražena Petrovića priča se o njegovom životu i smrti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako smo već pisali objavljen je film o njegovoj smrti, a snimljen je i prvi susret Draženove majke Biserke i Hilal Edebal, koja je sjedila na zadnjem sjedalu automobila u kojem je Dražen poginuo.

Automobil je vozila Klara Szalantzy, Draženova tadašnja djevojka. Ona i Hilal pokupile su Dražena u Frankfurtu i vozile prema Münchenu, kamo nisu stigli jer je Golf udario u kamion.

Dražen je poginuo, Edebal završila u komi, te se godinama oporavljala, dok je Klara imala lakše ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klara nikada nije govorila o nesreći, te je nastavila karijeru i udala se za slavnog nogometaša Olivera Bierhoffa.

Draženova majka Biserka Petrović za Klaru nema lijepe riječi i ne kontaktira s njom.

“Ona je monstrum. Nije čak ni sa Hilal u kontaktu. Nije ju posjećivala ni dok je bila bolesna, iako su dugogodišnje prijateljice i igrale su košarku zajedno od malih nogu. Hilal je studirala u Americi i kada se vratila, Klara ju je pozvala da idu zajedno po Dražena na aerodrom u Frankfurt”, rekla je Draženova majka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.