Bitka života – oglasio se Ivan Klasnić: Bratu je gore nego meni jer mi ne može pomoći

Foto: Snimka zaslona

Bivšem hrvatskom nogometnom reprezentativcu Ivanu Klasniću, kako smo pisali, otkazuje transplantirani bubreg te kreće iznova u borbu za svoje zdravlje, najtežu bitku u životu budući kako je transplantacije u slučaju Ivana Klasnića jedino kakvo-takvo dugoročno rješenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bubreg koji mu je donirao otac Ivan devet godina ga je dobro služio, no, sada mu je potreban novi, međutim, ovog puta mu članovi obitelji neće moći pomoći, zbog antitijela.

Tužna vijest iz Njemačke: Ivanu Klasniću otkazuje transplantirani bubreg!

Tako nešto je posebno je pogodilo Ivanovog brata Josipa koji je Ivanu ponudio svoj bubreg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Josip se osjećao gore od mene jer mi nije mogao pomoći. Prihvatit ću što bude. Kad ti život visi o koncu, moraš prihvatiti sudbinu”, rekao je i potvrdio tužnu vijest Ivan Klasnić za njemački Bild. Inače, bivši hrvatski reprezentativac na novi će bubreg čekati u Njemačkoj, ako će čekati bubreg od preminule osobe, dakle, kadeverični bubreg, bit će dosta teško i dugotrajno, budući kako se na takav bubreg čeka u prosjeku osam godina.

“Trenutačno se nalazim u Hamburgu uz obitelj i prijatelje. Samo se u jednoj zemlji mogu registrirati kao tražitelj organa”, poručio je Klasnić. Nažalost, dok ne dobije novi bubreg Klasnić će redovito tri puta tjedno ići na dijalizu, što je izuzetno naporno i štetno po organizam, ali je jedino rješenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.