Bivša prva tenisačica svijeta Serena Williams otkazala i nastup na turniru u Rimu

Foto: fah

Bivša prva tenisačica svijeta Amerikanka Serena Williams, koja je odustala od nastupa na teniskom turniru u Madridu ovaj tjedan, odlučila je propustiti i turnir u Rimu idući tjedan, objavili su organizatori u srijedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jako smo žalosni što moramo objaviti da je Serena Williams, četverostruka pobjednica turnira u Rimu, odustala od nastupa na njemu idući tjedan”, stoji na službenom Twitter profilu turnira.

Williams, koja je trenutačno 454. na WTA ljestvici, u rujnu prošle godine rodila je svoje prvo dijete, a na teniske terene se pokušala vratiti u ožujku na turniru u Indian Wellsu. Tamo ju je u trećem kolu porazila sestra Venus.

Na sljedećem turniru na kojem je nastupila u Miamiju 36-godišnju Serenu je u prvom kolu porazila Japanka Naomi Osaka. Od tada se Williams nije natjecala, a nakon ova dva odustajanja upitno je i hoće li nastupiti na drugom grand slam turniru sezone Roland Garrosu koji počinje 27. svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.