Bivša tenisačica o Đokoviću: Nekad mi se čini da mu je Goran najveći protivnik

Foto: fah

Novak Đoković ove nedjelje došao je do još jednog velikog uspjeha u svojoj karijeri, po deseti put osvojio je Australian Open, prvi Grand Slam ove sezone. Do velikog uspjeha došao je poprilično uvjerljivo unatoč problemima s ozljedama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivša njemačka tenisačica porijeklom iz Bosne i Hercegovine Andrea Petković komentirala je nastup Đokovića u Melbourneu, osvrnula se na odnos njega i našeg legendarnog tenisača Gorana Ivaniševića, koji je već nekoliko godina trener nevjerojatnom Srbinu.

– Ponekad mi se čini da je njegov najveći protivnik Goran. Što vi mislite?, pitala je Petković svoje pratitelje na Twitteru te detaljnije objasnila svoju objavu.

– Često se čini da on želi neku reakciju iz trenerskog boksa. Čuli smo ga kako kaže ‘ustani’ ili ‘zašto mi ništa ne govoriš?’ Očigledno nešto očekuje. Ponekad bude i sarkastičan pa kaže Goranu kako mu je rekao da zatvori backhand na servisu, a onda protivnik servira na forehand.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petković, kojoj je 9. mjesto najbolji plasman na WTA ljestvici, osvrnula se na poseban odnos Đokovića i Ivaniševića, Novak je nekoliko puta vikao prema Goranu:

– Imam osjećaj kako Novak želi stvoriti napetost kako bi se oslobodio pritiska. U jednom trenutku on kaže ‘Dobro si to rekao, Gorane‘, a odmah zatim pita ‘Što želiš od mene‘ ili ‘Ustani, što se događa? Je li spavaš?‘. Izgleda kako Novak treba takvu energiju i napetost, zaključila je Petković, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.