Bivša zvijezda Reala: ‘Dovode mi Benzemu i Kaku, a ja zabio 26 golova, nemoguće, pa koliko golova moram dati?’

epa07887131 Juventus' Gonzalo Higuain celebrates after scoring during the UEFA Champions League group D soccer match between Juventus FC and Bayer Leverkusen at the Allianz Stadium in Turin, Italy, 01 October 2019. EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Bivši igrač Reala, Napolija, Juventusa, Milana i Chelseaja, prije toga River Platea, Gonzalo Higuain, iza sebe ima zaista bogatu europsku nogometnu karijeru. Higuain je i bivši argentinski reprezentativac, igrao je u dresu Argentine kada je spomenuta reprezentacija igrala finale Svjetskog prvenstva 2014. godine u Brazilu. Najbolji je to rezultat Argentine na svjetskim prvenstvima u eri Lionela Messija. U finalu su poraženi poslije produžetaka od Njemačke 1:0. Higuaina mnogi uspoređuju s Batistutom, najbolji strijelcem argentinske reprezentacije svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Higuain danas ima 33 godine te igra u MLS ekipi Inter Miami, u razgovoru za ESPN prisjetio se svog boravka u Madridu gdje je zabio 121 gol u 264 utakmice.

“Capello mi je dao šansu igrati i u prvoj sezoni sam zabio 26 golova, a Cristiano je postigao 27”, rekao je na početku Argentinac te je nastavio:

“Tijekom ljeta su doveli Benzemu i Kaku, a ja sam pomislio: Nemoguće. Pa, koliko golova moram zabiti? Postižem golove, a vi dovodite Benzemu i Kaku.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gonzalo Higuain (@higuain21_)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karima Benzemu Higuain pamti samo po dobrom.

“Karim je napravio da dam ono najbolje od sebe i bio je veoma zdrava konkurencija. Sad vidite kakav je napadač. Šteta što nismo više igrali zajedno”, zaključio je 33-godišnji napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Higuain je pogriješio u jednom, na svoju štetu, on je bio taj koji je postigao 27, a Ronaldo je imao gol manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.