Vraća li se napokon Marko Pjaca? ‘Dres kao uspomena na prvi gol za Torino’

Foto: fah

Marko Pjaca svojedobno je bio jedan od najvećih talenata europskog nogometa, a onda su kola krenula nizbrdo, zaredale su ozljede od kojih se bivši igrač Dinama i hrvatske reprezentacije nikad nije u potpunosti oporavio. Međutim, kako stvari stoje Pjaca se vraća ozbiljnom nogometu, naime, u petak je postigao svoj prvijenac za Torino protiv Sassuola te tako donio pobjedu momčadi koju vodi hrvatski trener Ivan Jurić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice, nakon pobjede i super važnog gola, Pjaca je stao pred kamere te je prokomentirao svoju dobru igru i postignuti zgoditak.

“Ovaj dres neću razmijeniti, on će mi biti uspomena na prvi gol za Torino. Zadržat ću ga. Imali smo mnogo prilika, tri vratnice, zaslužili smo ovu pobjedu i sretni smo”, rekao je Pjaca, koji je objasnio i način na koji je došlo do prilike iz koje je postigao važan gol. Pjaca je govorio i o konkurenciji u klubu. Naime, jučer je u igru ušao tek 13 minuta prije kraja umjesto još jednog Hrvata – Josipa Brekala.

“Trener je pri ulasku od mene tražio da radim stvari koje radimo na treningu, stvorili smo brojčanu nadmoć na lijevoj strani i zabili smo gol. Nadam se da možemo nastaviti ovako. Konkurencija me ne brine, drago mi je da imamo snažnu ekipu. Svatko od nas može igrati i pomoći ekipi golovima i asistencijama. Polako shvaćam što znači igrati za ovaj klub, uvijek morate dati sve od sebe. Mislim da je pred nama dobra sezona.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.