Bivši francuski reprezentativac Patrice Evra u West Hamu do kraja sezone

epa04747159 Real Madrid's Welsh winger Gareth Bale (R) duels for the ball with Juventus FC's French Patrice Evra (L) during the UEFA Champions League semi final second leg soccer match played at Santiago Bernabeu stadium, in Madrid, Spain, 13 May 2015. EPA/Alberto Martin

Engleski nogometni prvoligaš West Ham United objavio je u srijedu kako je angažirao lijevog braniča Patricea Evru (36)do kraja sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši francuski reprezentativac Evra bio je bez kluba nakon što je dobio otkaz u Marseilleu u studenome prošle godine zbog udaranja jednog od navijača.

“Sjajno je vratiti se u Englesku. Zahvalan sam West Hamu što mi je omogućio da radim svoj posao”, izjavio je Evra.

Evra je veliki dio svoje karijere, od 2006. do 2014. godine, proveo u Manchester Unitedu. U posljednjoj sezoni na Old Traffordu menadžer mu je bio aktualni menadžer West Hama David Moyes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije dolaska u United Evra je igrao za Nice i Monaco u Francuskoj, dok je od 2014. do 2017. godine bio član Juventusa s kojim je osvojio dva naslova prvaka Italije prije no što je u siječnju prošle godine preselio u Marseille.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.