Bivši igrač Rijeke napao Keka, evo što mu je odgovorio!

Foto: fah

Rijeka večeras ugošćuje Lokomotivu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dolazi nam suparnik koji nam je dobro zagorčao život prošle sezone i na određeni nas način zadužio. Ali to je taj ritam koji moraš prihvatiti. Prošle smo sezone igrali samo u HNL-u i mogli smo si dopustiti luksuz igranja s malo izmjena u sastavu. Bilo je zbog toga kritika na moj račun, ali to nam je omogućilo automatizme i uigranost. Pred nama je ove sezone još sedam europskih utakmica i moramo biti jako oprezni u odabiru igrača, uzimati u obzir minutažu, psihofizičko stanje i samu kvalitetu igrača”, rekao je Matjaž Kek.

Kek se ovaj put osvrnuo i na kritike koje je iznio bivši igrač Rijeke Ivor Weitzer, no nije se živcirao.

“Svatko ima pravo na mišljenje, važno je ne preći granice dobroga ukusa. Meni su konstruktivne kritike uvijek pomogle u životu i karijeri, a Weitzeru želim puno zdravlja i uspjeha”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.