Bivši Modrićev suigrač postat će svećenik: ‘Osjetio sam Božji poziv da budem svećenik i spreman sam za to’

Foto: Franziska/Wikipedia

Bivši suigrač hrvatskih nogometaša Luke Modrića, Nike Kranjčara, Stipe Pletikose i Vedrana Ćorluke – Heurelho Gomes – uskoro završava nogometnu karijeru i postat će svećenik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Osjetio sam Božji poziv da budem svećenik i spreman sam za to. Završit ću sezonu, razmisliti i popričati s obitelji o tome”, izjavio je nogometaš.

“Posljednjih nekoliko godina osjećao sam vjeru sve više. Bog je počeo pričati sa mnom i rekao mi je: ‘Želim da mi služiš na ovaj način’. Ovo je prilika da vjeru prenesem na druge ljude koji je trebaju”, objasnio je Brazilac.

“Imam još planova koji su vezani i uz nogomet. Bit ću dobar u pomaganju igračima”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilski vratar ima 38 godina i trenutno je rezervni golman Watforda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.