Bivši Rebićev trener: ‘On je dobar dečko i igrač, bilo bi ga šteta izgubiti zbog jedne nesmotrenosti’

rebić
Foto: fah

Iskusni trener Stanko Mršić vodio je Antu Rebića u RNK Split, a sada je komentirao njegove objave o izborniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ante Rebić je dobar dečko i dobar igrač. On je iskazao svoju frustraciju, i treba vidjeti na što se ona točno odnosila”, kaže Mršić za Večernji.

Dodao je da izbornik nekada mora biti prgav, nekada fleksibilan.

“Po meni, trebao bi razgovarati s Rebićem, saslušati što ga muči i nakon toga donijeti odluku. Znate, izborniku nije lako za vrijeme turnira; tko zna kakvih on sve pritisaka ima od raznih menadžera koji forsiraju svoje igrače. Ne kažem da je Dalić tome podlegao, ali sigurno mu to nije pomoglo u donošenju odluka. Činjenica je kako je izbornik Dalić Rebiću dao dosta šansi, a Ante je doživio dosta kritika nakon Španjolske, sve mu se skupilo i jako ga je pogodilo pa je istresao svoj gnjev. Možda ne na pravu adresu, možda se mogao malo i suspregnuti. Uglavnom, Rebić je dobar igrač koji i te kako može koristiti reprezentaciji, bilo bi ga šteta izgubiti zbog jedne nesmotrenosti”, kazao je Mršić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O javnoj prozivci Ante Rebića koji je kazao da stvari u reprezentaciji nisu dobre već tri godine, izbornik Zlatko Dalić je rekao:

“Prvo ću reći da u ove tri godine, koji je to neuspjeh? Imali smo 15 poraza u mom mandatu, tri puta od Francuske, dva puta od Španjolske, Engleske, Brazila…, sve od samih najboljih skupina. Poštujem svaki komentar, svatko ima pravo da kaže što misli. Ja bih to ostavio cijeli život, ne bih to brisao za 20 minuta. Ostani frajer za cijeli život”, dodao je.

Na pitanje, je li si Rebić zatvorio vrata reprezentacije, odgovorio je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Tko sam ja da nekome zatvaram vrata reprezentacije?!”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.