Bivši srpski reprezentativac Marko Pantelić zaražen koronavirusom

Foto: Snimka zaslona

Koronavirus proširio se diljem svijeta, situacija u hrvatskom susjedstvu je dramatična, posebno je teška u Italiji, Sloveniji, a u Srbiji je tamošnji predsjednik i Šešeljev bivši učenik, Aleksandar Vučić, proglasio  izvanredno stanje. Naime, srbijanski predsjednik obratio se naciji u nedjelju pozivajući je na ozbiljnost i solidarnost s obzirom na pandemiju koronavirusa, no, ne tako davno Vučić je na konferenciju doveo liječnika koji je ustvrdio da je koronavirus smiješan te da žene mogu u šoping u Italiju…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Srbiji je od 6. do 15. ožujka u 18 sati potvrđeno 48 slučajeva koronavirusa, do sada nije bilo smrtnih slučajeva, a u teškom stanju i na respiratorima su dva zaražena kronična bolesnika. Pozitivan na koronavirus je i Marko Pantelić, bivši nogometni reprezentativac Srbije, koji se trenutno nalazi na poziciji dopredsjednika Nogometnog saveza Srbije.

Podsjetimo, Pantelić je ne tako davno boravio u Nizozemskoj, točnije Amsterdamu, s predsjednikom Nogometnog saveza Srbije, Slavišom Kokezom, koji je također pozitivan na koranavirus.  Marko Pantelić se prema pisanju srpskih medija osjeća dobro te se nalazi na kućnom liječenju.

U dugoj i bogatoj karijeri Pantelić je za srpsku reprezentaciju nastupao od 2003. do 2011. godine, zabilježio je 43 nastupa i zabio deset pogodaka. U karijeri je, među ostalima, igrao za PSG, Herthu, Ajax, Crvenu zvezdu,  Olympiacos. U grčkom Olympiacosu je završio karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.