Hrvatska atletičarka Andrea Ivančević postala majka: Rodila je sina Vita

Foto: fah

Hrvatska atletičarka Andrea Ivančević preselila se u London gdje je njen suprug dobio posao, nakon što je prošle godine na Europskom dvoranskom prvenstvu u Glasgowu osvojila sedmo mjesto na 60 metara s preponama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu je rodila sina Vita, a neki su njezinu utrku protumačili i njenom posljednjom.

“Kad bude kraj karijere, javno ću to reći. Istina je da sam uzela stanku, ali istina je i da i dalje treniram. Ne za natjecanje, ali da za održavanje kondicije. Stanku sam uzela jer je suprug dobio posao u Londonu i tamo sam se preselila. Treba puno vremena da si posložite život, a dok to traje, ja ne mogu ozbiljno trenirati “, govorila je tada Andrea, pišu 24sata.

“Radim na tome da odem na Igre. Već sam kontaktirala neke atletske klubove u Londonu u kojima bih mogla kvalitetno trenirati. Tko zna, možda se vratim već za sljedeću dvoransku sezonu. Znat će se sve više-manje za nekoliko mjeseci. Do tada se vodim kao atletičarka koja je samo uzela stanku od natjecanja. Uostalom, sprint je disciplina u kojoj stanka od godinu-dvije ne predstavlja nikakav problem”, istaknula je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.