Bivši Vatreni trenira na Šubićevcu: ‘Tko zna možda za godinu dana i odjenem šibenski dres’

Bivši reprezentativac i rođeni Šibenčanin Gordon Schildenfeld – Šifo vježba na Šubićevcu, a kako se pogodilo sa činjenicom da Šifo gradi i novu obiteljsku kuću na jednom od šibenskih brežuljaka mediji su pokrenuli priču da se vraća kući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vježbam s guštom na matičnom Šubićevcu. Tako će biti sve do 15. lipnja, kad će Narančasti na kraći odmor prije „pravih“ priprema za prvoligašku utrku. No, moram razočarati sve one, koji vjeruju u moj brzi povratak u šibenski dres. Prije svega, kao temeljna prepreka stoji ugovor, koji me sa ciparskim Anorthosisom veže još jednu sezonu. Uz to, neovisno o tome što sam uplovio u tridesetpetu, ne osjećam ni tjelesni, ni psihički umor da bi razmišljao u stilu umornog ratnika, koji se vraća kući. Žao mi je što to neću učiniti zbog mog starog suigrača Jose Bulata i matičnog kluba, ali ja sam negdje u svojoj glavi zacrtao da mogu igrati još dugo. Kao, primjerice, Zanetti, koji je igrao dobar, europski nogomet i kad je već „debelo“ prešao četrdesetu”, kaže za Slobodnu Dalmaciju.

“Stari obiteljski dom nam je postao tijesan. Imam, hvala Bogu, dovoljno djece. Kažu da gradim na nogometnom brdu, gdje svoj dom ima i bivši nogometaš, a sadašnji šibenski župan Goran Pauk. Tko zna možda za godinu dana i odjenem šibenski dres!?”, zagonetno dodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.