Bjelica: ‘4:0 nije realan rezultat’; Rožman: ‘Za ovaj rang natjecanja, vrlo loš ulazak u utakmicu’

Foto: fah

Nakon velike pobjede Dinama nad Rijekom 4:0 trener Dinama Nenad Bjelica rekao je kako rezultat nije realan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jako dobro smo otvorili utakmicu, rano smo zabili i onda smo propustili zabiti još koji gol da nam bude lakše u drugom dijelu. Rijeka je bila bolja u drugom dijelu, ali nije stvarala izgledne šanse. Mi smo znali iskoristiti pukotine koje su se pojavile u njihovoj obrani, ali 4:0 nije realan rezultat. Zadovoljan sam jako s momcima koji su ušli s klupe, nije lako pobijediti treću ekipu HNL-a s 4:0”, rekao je.

Trener Rijeke Simon Rožman bio je razočaran.

“Za ovaj rang natjecanja, vrlo loš ulazak u utakmicu. Brzo smo primili gol i odmah smo bili u zaostatku. Drugo poluvrijeme smo počeli dobro, imali smo inicijativu i bili blizu pogotku. U zadnjih deset minuta smo pokvarili sliku o našoj igri, kvaliteta je bila na Dinamovoj strani. Nisam bio zadovoljan kako je zadnja linija odigrala prvo poluvrijeme. Bio sam zadovoljan oko 60 minuta, bili smo u utakmici, ali smo onda pokvarili dojam”, kazao je Rožman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je utakmica u kojoj bi za dobar rezultat sve moralo biti optimalno. Rezultat je previsok, a sada se pripremamo za sljedeću utakmicu koja je jako bitna. Znali smo da će biti teško, ali sada ovo treba zaboraviti i pripremiti se za Inter”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.