Bjelica ima spremne zamjene za Olma, cilj isti – dvostruka kruna

Foto; snimka zaslona

Zagrebački Dinamo, vodeća momčad prvog dijela sezone proljetni dio prvenstva otvorit će u subotu gostovanjem kod Slaven Belupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modri u nastavak sezone ulaze s 12 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Hajduk. Za razliku od jesenskoga dijela, kada se dosta razmišljalo o Europi, sada su misli usmjerene samo na domaće prvenstvo i Kup.

– Dinamo uvijek želi dvostruku krunu, u Kupu igramo četvrtfinale s Rijekom, u prvenstvu želimo biti prvaci, imamo lijepu prednost, no treba nam još dosta bodova da bi potvrdili titulu, izjavio je strateg Dinama Nenad Bjelica za HRT.

Momčad bez Danija Olma neće biti ista, ali na to se strateg hrvatskog prvaka priprema već dulje vrijeme, pa će biti zanimljivo vidjeti koliko najbolji igrač proljetnog dijela prvenstva nedostaje Modrima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bili smo pripremljeni na Olmov odlazak, već u ljeto smo se pripremili dolaskom Luke Ivanušeca, pa i dolaskom Lovre Majera prije skoro godinu i pol. To su igrači sličnih karakteristika koji ga mogu zamijeniti i vjerujem da će biti uspješni kao Dani, smatra Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.