Bjelica: Imam želju da ostanem u Osijeku

Foto: fah

Nogometaši Osijeka sutra od 17.05 sati igraju svoju posljednju utakmicu sezone u sklopu 36. kola Prve HNL. Dolaze u goste Gorici, šestoj momčadi Lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susret su najavili trener Nenad Bjelica i Kristijan Fućak:

– Dobro smo trenirali, nema Bralića, Žapera, Petkovića, Jugovića, Nejašmića. Imamo dvadesetak igrača, profesionalaca, idemo u Goricu uzeti tri boda.

O umoru:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ne vidi se da je kraj sezone, svi se zalažu i svi žele igrati u prvih 11. Želimo završiti sezonu s još jednom pobjedom i sve ćemo učiniti.

O Nejašmiću:

– On nema kroničnih problema s ozljedama, dobio je neugodan udarac i nije nikad zaliječio ozljedu do kraja, nemamo garanciju da će se u ovih 5 tjedana vratiti sto posto oporavljen. Nadam se da će igrati kao ove jeseni ili proljeća. Operacija nije potrebna, nije nužna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fućak o svojoj formi:

– Neće me gol, bio sam u stvarno dobrim šansama, dobro radim, dobro treniram i nadam se da će to doći. Možda već sutra. Nikako da se otvori nekom od napadača, radimo dobro ekipno. Mogu reći da sam s ljudima u klubu i u gradu zadovoljan. Rastem iz dana u dan i mislim da mogu još napredovati.

O kadru za sljedeću sezonu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Imamo plan, ima tu igrača na koje ne računamo, mladi igrači kao što je bio slučaj s Beljom će vjerojatno na posudbu. Imamo 40 igrača pod ugovorom, neće svi ići na pripreme. Ako nekim igračima ne uspijemo naći klub, onda ćemo raskinuti ugovor.

O Gorici:

– To je ekipa koja dobro igra, ozbiljna ekipa s odličnim trenerom koji radi odličan posao gdje god dođe. Imaju kvalitetne igrače. Miks iskustva i mladosti. Vjerujem da možemo ostvariti pobjedu i u Gorici napokon.

Usporedba Dinama i Osijeka:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Mislim da Osijeku jako malo fali da postane ‘Space Shuttle’, za nekoliko mjeseci ćemo dobiti najbolju infrastrukturu u državi, borimo se za titule, imamo dobru sportsku ekipu. Međutim, kad su novci u pitanju, mislim da će Dinamo biti uvijek ispred Osijeka.

O ostanku u Osijeku:

– Moj ostanak? Ja vjerujem da ću ostati, imam još volje i želje za to, a kada će to znati, ne znam. Ja radim sve kao da ću ovdje ostati još pet godina, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.