Bjelica: ‘Ja sam bez Dinama nula, a dečki toliko žele pobjedu protiv Hajduka da su trenirali na slobodan dan’

Foto: fah

Nenad Bjelica uoči derbija s Hajdukom komentirao je prvi ovosezonski sraz koji je završen pobjedom Bilih na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Teško nam je pao poraz na Poljudu i jedva čekamo utakmicu. Radujemo joj se i vjerujem da ćemo ponovo pokazati da smo najbolja momčad u Hrvatskoj. Proširen nam je kadar, neki igrači su se vratili tako da smo nešto kompletniji nego ranije. I dalje nedostaju trojica stalnih igrača, kao i Ademi koji nije na raspolaganju. Vidjet ćemo hoće li trebati riskirati s Gojakom i Gavranovićem. Sve u svemu, spremni smo, željni igre i pobjede”, rekao je.

“Drugi su, naši su najveći protivnici. Mi obraćamo pažnju samo na sebe, meni je važno da moji dečki budu na nivou. Želimo biti fokusirani na Hajduk, želimo pobijediti i napraviti još veću razliku na ljestvici. Neki igrači koji su trebali dobiti slobodno ili manje trenirati nisu to htjeli jer žele biti maksimalno unutra, tako da očekujem dobru utakmicu moje momčadi”, dodao je.

“Ja sam bez Dinama nula. Da nije mojih suradnika, mojih igrača, da nije ljudi u klubu koji svi pomažu da dođemo do ovih rezultata koje postižemo, ne bi bilo ni Nenada Bjelice. Tako da je to veliko priznanje hrvatskom nogometu i najviše Dinamu”, kazao je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govorio je i o pričama o povratku Marka Pjace.

“Marko je interesantan, ostavio je u Dinamu dubok trag. Transferiran je za rekordan novac, imao je nekoliko godina pehova, a mi vjerujemo da bismo ga uspjeli vratiti na nivo kada je bio u Dinamu. Ali daleko je to od realizacije. Fokusirani smo na ovo što nas čeka”, istaknuo je, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.