Bjelica komentirao dolazak novog pojačanja u Stručni stožer Osijeka

Foto: NK Osijek

Danijel Jumić novi je voditelj Škole nogometa NK Osijek. Dosadašnji voditelj Škole nogometa i glavni trener NK Istra 1961 pristupio je Bijelo-plavima, u čijim će redovima biti zadužen za unaprjeđenje sportskog dijela omladinskog pogona. Jumić se već istaknuo odličnim rezultatima u ovoj ulozi u redovima pulskog prvoligaša, gdje je ostvario značajan trag u radu škole nogometa, ali i prve momčadi, s kojom je izborio ostanak u ligi i igrao finale Hrvatskog kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hvala Klubu i Nenadu što su mi omogućili da dođem u sredinu kakva je Osijek. Ovdašnja škola nogometa ima veliku povijest, sigurno jednu od najboljih u Hrvatskoj, i nadam se da ću svojim radom pomoći da budemo još kvalitetniji i bolji. Napravit ću sve da svoje znanje i energiju prenesem na rad u školi nogometa u Osijeku i pomognem trenerima i struci da napravimo još jedan iskorak. Rezultat meni nije primaran, već da što veći broj igrača dođe do seniorskog nogometa i ima kvalitetu za nametnuti se prvoj momčadi”, rekao je Danijel Jumić za klupske stranice.

Zadovoljstvo dolaskom 35-godišnjeg stručnjaka iskazao je i Nenad Bjelica, koji u Jumiću vidi vrijedan dodatak za dodatno unaprjeđenje rada u Školi nogometa NK Osijek.

“Nadam se da će svojom energijom i svojim radom pomoći našoj školi nogometa da bude barem na ovoj razini ili da je malo poboljša. Iako smo vrlo zadovoljni kako je radio gospodin Miroslav Žitnjak sa svojim ljudima, osjetili smo potrebu da dovedemo još jednog čovjeka koji bi mu pomogao u radu, prvenstveno u sportskom dijelu vođenja Škole. Miroslav Žitnjak će ostati u ulozi čovjeka koji će raditi organizaciju svega u Školi, dok će Jumić voditi brigu o sportskom segmentu. Nadam se da će njih dvojica, a i svi mi s njima, napraviti sve da naša Škola izbacuje igrače, kao što je to i do sada bio slučaj”, rekao je Nenad Bjelica, glavni trener i sportski direktor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.