Bjelica: Livaković je među pet, šest najboljih vratara u Europi

Foto: fah

Trener hrvatskog prvaka Dinama Nenad Bjelica bio je zadovoljan nakon pobjede protiv Varaždina u 18. kolu Prve HNL. Čestitao je svojim igračima naglasivši da su odigrali jednu dobru utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Mislim da smo odigrali dobro u jednoj teškoj kulisi, u teškoj situaciji s obzirom na ovu utakmicu koja nas čeka u srijedu i koja je praktički i nama i vama i navijačima u glavi cijelo vrijeme. Odradili smo utakmicu vrlo kvalitetno, profesionalno i ozbiljno i jako sam ponosan na ono što su igrači pokazali. Nedostajalo nam je efikasnosti, nešto smo mi promašili, nešto je obranio njihov vratar kojem ovom prilikom želim i čestitati. Isto tako, čestitam i Varaždinu na kvalitetnoj utakmici, dobro su se branili, čekali su prilike iz kontri i oni su ih sad u Maksimiru imali više nego neke momčadi koje se bore za naslov prvaka, rekao je Bjelica.

Posebno je pohvalio vratara Dominika Livakovića koji se istaknuo obranama u završnici utakmice iako inače nije imao previše posla.

– Livaković je prvi vratar druge najbolje reprezentacije na svijetu, od njega se očekuje da ovakve lopte obrani bez obzira na hladnoću i na sve ostalo. Mi smo jako sretni što je on s nama i što se razvija kao golman na ovaj način. Da, nije lako biti besposlen 88 minuta i onda reagirati, zaustaviti tešku loptu. On je vrhunski vratar, vrhunski dečko i profesionalac. Livaković je u ovom trenutku među pet, šest najboljih vratara u Europi, rekao je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelac pobjedničkog pogotka Mario Gavranović rekao je da mu je drago zbog pobjede, no misli se sada okreću prema Manchester Cityju.

– Znamo da nam dolazi jako ozbiljna momčad u srijedu i tko god da istrči na njihovoj strani, bit će jako teško za nas. Igramo doma i želimo pokazati pravo lice, rekao je Gavranović, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.