Bjelica nakon poraza: ‘Atalanta je u svemu bila bolja, protiv Cityja idemo na pobjedu’

Milano, 26.11.2019 - Utakmica Lige prvaka izmedu Atalante i Dinama na stadionu San Siro u Milanu. Na slici trener Dinama Nenad Bjelica. foto HINA/ Damir SENCAR/ ds

Dinamo je u Ligi prvaka izgubio od Atalante 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Atalanta je bila bolja od nas, neke šanse kad se utakmica lomila nismo iskoristili, no zaslužena pobjeda Atalante, no ostaje sve otvoreno”, rekao je trener Dinama Nenad Bjelica nakon poraza od talijanske momčadi u petom kolu Lige prvaka.

“U svemu smo mogli biti bolji. I u fazi obrane i napada, izgubili smo previše lopti i na našoj polovici su došli do dobrih prigoda. Teško je kad se igra s tako dobrim i agresivnim protivnikom. Trebamo im samo čestitati na pobjedi, više su ju željeli nego mi”, nastavio je.

“Kao što smo mi u Zagrebu bili agresivniji, tako su oni bili danas. Moramo izvući pouke iz ovoga i postati bolji”, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vidjet ćemo kako ćemo protiv Cityja, tko će zamijeniti kartonirane igrače. Nemamo izbora, protiv Cityja idemo na pobjedu. Nemamo ništa za izgubiti, možemo samo dobiti”, zaključio je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.