(VIDEO) Srbi potpuno nemoćni: Bayern deklasirao Crvenu zvezdu, u Beogradu briljirao i Ivan Perišić, Tottenham slavio protiv Olympiacosa…

Foto: fah

Uz Dinamo i Atalantu u Milanu, u utakmici koju je hrvatski prvak izgubio sa 2:0, u 5. kolu Lige prvaka igrale su se i druge utakmice. Tako je u skupini B Bayern u Beogradu deklasirao momčad Crvene zvezde sa 6:0. Sjajnu je utakmicu, odnosno dio utakmice budući da nije krenuo od početka,  odigrao hrvatski reprezentativac, Ivan Perišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajni Poljak Lewandowski postigao je u samo 15 minuta drugog dijela čak četiri gola, dok je Tottenham u Londonu preokretom svladao Olympiacos s 4-2 i prošao dalje.

Dakle, u Beogradu su Bavarci povelipreko Goretzke (14),nakon toga uslijedio je”show” Poljaka Lewandowskog koji je od 53. do 68. minute zabio četiri gola. Ivan Perišić je ušao u igru u 61. minuti te je bio asistent za peti i šesti gol Bavaraca, pišu Sportske novosti.

Foto: fah

Zanimljivo, nakon petog kola Crvena zvezda ima gol razliku 3:19.

Kako smo već spomenuli prošlogodišnji finalist Lige prvaka, Tottenham, pobijedio je na svom terenu Olympiacos 4:2, iako su Grci u Londonu ranim pogocima El Arabija i Semeda privremeno iznenadili Engleze,  da bi u sudačkoj nadoknadi prvog dijela smanjio Ali. Tek što je krenulo drugo poluvrijeme izjednačio je Kane, a u 73. minuti za potpuni preokret pobrinuo se Bjelokoščanin Aurier. Pobjedu i prolaz “Pijetlova” u osminu finala potvrdio je Kane u 77. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.