Bjelica nakon poraza optimističan: ‘Viktoriju čeka pakao u Maksimiru koji će im prirediti navijači na tribinama, a i mi na terenu’

Foto_ fah

U prvom susretu 16-ine finala Europske lige Dinamo je u Plzenu izgubio od Viktorije sa 1-2, premda su ‘modri’ vodili na poluvremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Dinama Nenad Bjelica optimističan je nakon utakmice.

“Uz pun stadion uspjet ćemo proći Viktoriju. U prvom poluvremenu nismo im ništa dali, ali onda smo im u drugom poluvremenu dopustili da se razigraju. Ali to je nogomet… vjerujem da ćemo u Zagrebu uspjeti pobijediti i zabiti onoliko golova koliko nam je potrebno”, rekao je Bjelica.

“Što smo znali o njima, to se večeras i pokazalo”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Viktoriju čeka pakao u Maksimiru koji će im prirediti navijači na tribinama, a i mi na terenu. Razgovarao sam sad s igračima, rekao sam im da ne trebaju biti razočarani, samo glava gore i bit ćemo pravi u uzvratu”, optimističan je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.