Bjelica o Manchester Cityju: ‘Nitko od nas ništa ne očekuje, jedino mi vjerujemo da možemo do pobjede!’

Zagreb, 17.09.2019. - Trening GNK Dinama uoči utakmice 1. kola skupine UEFA Lige prvaka protiv Atalante BC. Na fotografiji trener Nenad Bjelica. foto HINA/ Lana SLIVAR DOMINIĆ/ lsd

Dan nakon veličanstvenog trijumfa protiv Atalante, gosti podcasta Sportskih novosti ‘Dinamo u Ligi prvaka’ bili su trener Dinama Nenad Bjelica i nekad legendarni čuvar mreže modrih Tomislav Butina, koji danas vodi Dijamovu golmansku akademiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Rekao sam im da se mogu opustiti nakon gostovanja u Varaždinu u subotu. Moramo se već okrenuti idućim izazovima, želimo u Ligi prvaka napraviti nešto po čemu će nas pamtiti, a to je da opet igramo proljeće u Europi, ali ovaj put u Ligi prvaka! Mi tek imamo tri boda, s tim imate minimalne šanse da prođete dalje…”, rekao je Bjelica.

Prvaku Hrvatske sada slijedi gostovanje kod Manchester Citiyja:

“Oni su među prva tri favorita za osvajanje Lige prvaka, ali mi tamo idemo potpuno neopterećeni. Nitko od nas ništa ne očekuje, jedino mi vjerujemo da možemo do pobjede!”, istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To kako se Olmo nosi s pritiskom i s interesom velikih klubova, koliko je on normalan u cijeloj toj situaciji, to nije normalno. I to vam govorim iz vlastitog iskustva, kada sam s 28-29 godina trebao otići iz Osijeka u inozemstvo, nisam znao gdje gonim. A Olma sve te priče niti malo nisu poremetile”, pojasnio je.

” I prijašnje su generacije imale bljeskove i velike pobjede, ali ova jedina ima kontinuitet, oni već drugu sezonu zaredom igraju odlično u Europi”, rekao je Butina.

“Najbolji potez Livakovića bio je što ovo ljeto nije otišao iz Dinama. On može postati vratar nekog od najboljih klubova na svijetu!”, poručio je.ica

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.