(FOTO, VIDEO) Europska liga: Pogodak i asistencija hrvatskog reprezentativca Brekala, pogodak Ljubičića, asistencije Vlašića i Barišića

epa07854675 Wolfsburg's Josip Brekalo (2-R) in action against Oleksandrija's Yevhen Banada (R) during the UEFA EUROPA League first round match between VfL Wolfsburg and PFK Oleksandrija in Wolfsburg, Germany, 19 September 2019. EPA/FOCKE STRANGMANN

Hrvatski reprezentativac Josip Brekalo bio je jedan od najboljih igrača Wolfsburga u pobjedi 3-1 protiv Oleksandrije u susretu prvog kola I skupine Europske lige upisavši pogodak i asistenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od strijelaca je bio i Marin Ljubičić, dok su Nikola Vlašić i Borna Barišić zabilježili asistencije.

Gent je pobijedio St Etienne sa 3-2.

U skupini H moskovski CSKA je doživio težak poraz na gostovanju kod Ludogoreca izgubivši sa 1-5 premda je nakon prvog poluvremena vodio 1-0. Vlašić i Kristijan Bistrović su odigrali cijeli susret za ruski sastav, dok Zvonimir Šarlija nije nastupio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu Espanyol i Ferencvaros su odigrali 1-1.

U skupina K Slovan je u Bratislavi pobijedio Bešiktaš sa 4-2 postigavši dva gola u sudačkoj nadoknadi utakmice. Domagoj Vida je od prve minute predvodio Bešiktaš kao kapetan, dok je Ljubičić za Slovan zaigrao od 82. minute.

U drugom susretu Braga je na gostovanju pobijedila Wolverhampton sa 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roma je u skupini J bez suviše stresa pobijedila Istanbul Basaksehir sa 4-0. Golove za rimski sastav zabili su Junior Caicara (42-autogol), Džeko (58), Zaniolo (71) i Kluivert (90+3). Nikola Kalinić je zaigrao za Romu posljednjih 15 minuta .

Wolfsberger je priredio veliko iznenađenje pobijedivši na gostovanju Borussiju Moenchengladbach sa čak 4-0.

U skupini L Manchester United je golom Greenwooda u 73. minuti pobijedio Astanu u čijim redovima je Marin Tomasov igrao cijeli susret, dok je Luka Šimunović izašao u poluvremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Partizan i AZ su odigrali 2-2.

U skupina G Rangers je pobijedio Feyenoord sa 1-0. Igrao je Borna Barišić dok Nikola Katić nije nastupio za Rangers.

Porto je na svom travnjaku pobijedio Young Boyse sa 2-1, a sva tri gola su pala u prvom poluvremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.