Bjelica o Olmu: ‘Potpiše li novi ugovor na njemu ćemo graditi našu igru, ako ne potpiše neki će drugi igrači dobiti prednost’

Zagreb, 07.01.2020 - Trener Dinama Nenad Bjelica dao je izjavu za medije pred prvi trening GNK Dinama kojime zapocinju pripreme za proljetni dio sezone. Na slici Nenad Bjelica i Alen Lesicki. foto HINA/ Damir SENCAR/ ds

Dinamovi igrači jučer su stigli na pripreme, a o tome kakve su im ambicije za Večernji list je govorio trener Nenad Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dinamove su ambicije uvijek maksimalne, dakle želimo dvostruku krunu. U prvenstvu smo na dobrom putu da obranimo naslov prvaka, u četvrtfinalu Kupa imamo teškog suparnika, ali vjerujem da smo sposobni doći i do finala da isperemo onaj gorki okus kada smo izgubili u finalu Kupa. Dinamu je uvijek potreban maksimalan učinak i za to ćemo se boriti. S druge strane, želimo promovirati mlade igrače, dati im šansu da malo više igraju nego jesenas te tako dobiti dodatne vrijednosti za klub”, rekao je.

Komentirao je i slučaj Danija Olma.

“Dani ima ugovor s Dinamom još godinu i pol, ali nema ponuda koje bi zadovoljile Dinamo, a isto tako i Danija. On se priključuje momčadi i računamo na njega za proljetni dio sezone”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Najbolje je ono što je najbolje i za Dinamo i za Olma. Potpiše li Dani novi ugovor, na njemu ćemo graditi našu igru na proljeće. Ne potpiše li, neki će drugi igrači dobiti prednost. Ne opterećujem se time, o tome se brine klub, a ja se pripremam kao da će Olmo ostati. Ne ostane li, imamo puno rezervi u našim igračima Ivanušecu, Majeru i Gojaku koji ga mogu dostojno zamijeniti, tako da me to ne uznemirava”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.