Bjelica ostao bez važnog igrača, odgovorio hoće li kapetan biti spreman za utakmicu odluke

Zagreb, 27.10.2019 - Utakmica 13. kola Prve HNL između Dinama i Osijeka. Na slici trener Dinama Nenad Bjelica. foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

Nenad Bjelica bio je zadovoljan nakon pobjede protiv Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Umalo smo bili kažnjeni za neefikasnost, sjajno su reagirali Livaković i Theophile, i spriječili pogodak. Do tada smo trebali voditi s više pogodaka razlike, ali promašili smo previše čistih prilika. Igrali smo vrlo dobro do 65. minute, tada se osjetio energetski pad, što je i logično, jer smo se potrošili gradeći napade protiv dobro organizirane suparničke obrane. Na kraju je najvažnija ta pobjeda i želio bih samo zahvaliti navijačima na dolasku i bodrenju, nadam se da su i oni bili zadovoljni našom igrom i pobjedom”, rekao je nakon utakmice.

“Počeli smo utakmicu s rombom na sredini, budući da tako najviše možemo nauditi momčad koja se brani s petoricom igrača u zadnjem redu. I to je dobro izgledalo. Pa iako nemamo vremena za uigravanje raznih inačica, vrlo sam zadovoljan spoznajom da ova momčad ima opipljivu kvalitetu i nije nam problem u hodu se prebaciti sa sustava na sustav, s formacije na formaciju! To je naša velika snaga…”, dpdap je.

Gojak je ozljedio gležanj, a Ademi se oporavlja. Mogao bi biti spreman za Šahtar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Osijeka, Ivica Kulešević, priznao je da je Dinamo bio bolji.

“Moramo čestitati Dinamu, bio je bolji svih 90 minuta. A mi žalimo za velikom šansom u sudačkoj nadoknadi! Plan nam je bio držati utakmicu u neizvjesnim vodama do zadnje minute, tako je i bilo, znali smo da će nam se ukazati barem jedna šansa, dobili smo je, ali je nismo realizirali”, istaknuo je.

“Žalim i zbog tog primljenog pogotka, sve je ispalo nekako čudno i naivno. Moji su igrači očekivali da će „dinamovci” ubaciti loptu iz „auta” barem šest-sedam metara bliže centru, no Zagrepčani su to brzo izveli u ravnini kaznenog prostora i zabili su nam gol. Moram još jednom vidjeti tu situaciju kako bih donio konačan sud”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.